Projektek

Az Önök igényei - A mi kihívásaink

Modern külsö, egy erős frameworkel a háttérben!

Miért válasszon minket?

legutóbbi projektjeink

A Dorlin-system kft. aktív projektjei

ILST-Hungary Kft.

(ERP Rendszer)

Az ILST-Hungary Kft. 2007 óta van jelen Magyarország világítástechnikai és alternatív energiafejlesztési piacán. Az elmúlt években kivitelezett projektjeinknek köszönhetően Közép-Európa egyik legnagyobb és legtöbb referenciával rendelkező cégévé váltunk, napelemes tér- és közvilágítási területen.

SKF Kft.

(ERP Rendszer & Webshop)

Az SKF kutatás- és technológiafejlesztés vezérlő elve a megbízhatóság, a kiszámíthatóság és a fenntarthatóság. Az innováció révén olyan technológiát kínálunk vevőinknek, amely versenyelőnyt biztosít számukra. Azokra a tevékenységekre összpontosítunk, amelyekkel a legnagyobb mértékű hatás érhető el az embereknél.

Tivi-Technika Kft.

(ERP Rendszer)

A TiVi Technika Kft 24 év tapasztalatával készít magas minőségű egyedi igényeknek is megfelelő szén és korrózióálló acélszerkezeteket, gépeket, berendezéseket.  A TiVi Technika Kft kivitelezései között az egyszerűbb lakosságitól a komplex tervezésű ipari berendezésekig minden megtalálható.

Debranet

(ERP Rendszer & Webshop)

A Debra Net Kft meghatározó szerepet tölt be az erotikus termékek nagykereskedelmében az Európai piacon. 2015-2019 között jelentős fejlesztéseket hajtottunk végre minden téren. Ennek eredményeképp új informatikai rendszer és egy korszerű logisztikai központ segíti munkánkat.

Pattern Hungary Kft.

(ERP Rendszer & Webshop)

A Pattern márka megszületése a Fezo-Line Kft. 1998-as indulására nyúlik vissza. Tulajdonosa,  életének minden szegmensét a kereskedelem hálózta körbe, ám ekkor még valami hiányzott. Elsősorban az, hogy a saját igényeinek és elvárásainak megfelelő körülményeket megoszthassa másokkal.

Ledolgozott órák
Befejezett munkák
Ügyfelek
Kávé elfogyasztva